Nieuwe referentie online: Verweij Houttechniek

2021-09-30T13:28:11+01:00 2016/09/14|
De case van Verweij Houttechniek uit Woerden is toegevoegd aan deze website. EnergyProof is trots op een klant als Verweij dat in haar 100-jarige bestaan een sterke positie verworven in de markt van houten gevelelementen voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud.

EnergyProof heeft Verweij Houttechniek geholpen met de overstap naar een nieuwe energieleverancier en tevens begeleid bij de inkoop van gas, elektriciteit en meetdiensten. EnergyProof heeft Verweij ook geholpen bij een complexe correctie op een energierekening wat veel geld heeft opgeleverd. Verder heeft EnergyProof de aanpassing van contracten met een energieleverancier begeleid na de aanleg van 1.160 panelen op een productiehal van Verweij. De panelen leveren ruim 250.000 KWh per jaar, ofwel een kwart van Verweij’s verbruik.

Over Verweij

Verweij Houttechniek is een familiebedrijf en is systeempartner van klanten bij het ontwerpen en inmeten tot en met het produceren en monteren van houten kozijnen, ramen, deuren en prefab producten. De hoogwaardige kwaliteit is al jarenlang een waarborg voor duurzame producten die in ruime mate aan de verwachtingen van de opdrachtgevers voldoen. Leon Verweij van het familiebedrijf is zeer tevreden over de dienstverlening van EnergyProof. “Ze hebben de deskundigheid en contacten om zaken binnen grote energiemaatschappijen snel voor elkaar te krijgen. Dat is voor veel bedrijven vaak lastig en dit helpt ons enorm. Verder werken ze met vaste fees zodat onze jaarlijkse kosten duidelijk zijn. Ze zijn daarin heel helder.”

Lees verderVerweij Houttechniek