Nieuwe EnergyPortal gaat op 1 januari live

2023-12-13T10:39:15+01:00 2023/12/04|
EnergyProof heeft de EnergyPortal geheel vernieuwd en die gaat op 1 januari 2024 live. De portal is nu intuïtiever en alle actuele en historische data van klanten is uiteraard gewoon beschikbaar. Klanten voor wie periodieke rapportages hebben ingesteld, blijven die gewoon ontvangen.

De nieuwe EnergyPortal heeft niet alleen een moderne look en feel, maar maakt alle informatie en gebruiksdata van klanten makkelijker vindbaar. De veelgebruikte functionaliteiten die klanten bij hun dagelijkse werk nodig hebben, zijn intuïtiever beschikbaar in een overzichtelijk dashboard.

Efficiënt energiemanagement

De EnergyPortal biedt 24/7 actuele en gedetailleerde grafische weergaves van verbruiksdata voor het inrichten van efficiënt energiemanagement. Het is ook mogelijk om periodiek rapportages voor interne analyse en controle te ontvangen. Genomen energiebesparingsmaatregelen zijn zo tevens inzichtelijk en meetbaar. Meten is tenslotte weten.

Erkend EBS-systeem

De EnergyPortal geldt als een volledig en erkend Energieregistratie- en bewakingssysteem (EBS). Met een licentie op onze EnergyPortal voldoen bedrijven daarmee aan de geldende wet- en regelgeving. Lees voor meer informatie het artikel dat we hebben geschreven over de EBS-wetgeving.

Voordelen EnergyPortal

  • benchmarken op variabelen als tijdvakken, gebouwen, locaties en productielijnen
  • installaties optimaliseren
  • resultaten van besparingsacties monitoren
  • budgetteren op kosten
  • gedragsverandering stimuleren bij medewerkers
  • alle klantgegevens en verbruiksdata zijn uiteraard goed beveiligd

Meer informatie?

Met vragen over de EnergyPortal is EnergyProof bereikbaar via mail of telefoon 020 233 38 21.