Inkoopcollectief Alphen Energie selecteert Audax Renewables als energieleverancier

2023-10-27T11:20:22+01:00 2023/10/26|
Inkoopcollectief Alphen Energie voor ondernemers in de regio Alphen aan den Rijn heeft een 3-jarig contract gesloten met energieleverancier Audax Renewables.

Het inkoopcontract van Alphen Energie met Audax Renewables start op 1 januari 2024 en heeft een looptijd van drie jaar. EnergyProof koopt per leveringsjaar gespreid in. Met deze vorm van risicospreiding is het mogelijk om grote prijsschommelingen in de huidige onstuimige energiemarkt af te vlakken. Met deze methode weet het inkoopcollectief zo gunstig mogelijke prijzen te realiseren voor de deelnemers.

Het Alphense bedrijf EnergyProof, dat het inkoopcollectief begeleidt, heeft afgelopen maanden een tender uitgeschreven waarin meerdere leveranciers zijn vergeleken op basis van tarieven, randvoorwaarden en klantgerichtheid. Audax Renewables is in deze tender als beste uit die analyse gekomen.

Audax Renewables

Audax Renewables is een toekomstgerichte Europese energieleverancier voor de zakelijke markt. Audax heeft het hoofdkantoor in Barcelona en nam zes jaar geleden een meerderheidsbelang in MAIN Energie. De laatste jaren is deze Nederlandse dochter volledig in handen van Audax en op 1 mei 2023 is dit bestendigd met de naamswijziging.

Informatie

Alphen Energie is een inkoopcollectief voor bedrijven en organisaties in de regio Alphen aan den Rijn en is een initiatief van energiespecialist EnergyProof. Bij interesse of met vragen over deelname aan het collectief, is het team bereikbaar via mail of telefoon 0172-722612.