Het eerste energie inkoopcollectief is een feit

2021-08-25T14:46:41+01:00 2015/12/12|
Het eerste energie inkoop collectief is een feit. Na het uitgebreid analyseren van verschillende aanbiedingen van 7 leveranciers is de keuze uiteindelijk gevallen op Engie. Deze Franse energieleverancier is al heel wat jaren actief op de Nederlandse markt. Echter bij veel van onze klanten is Engie nog niet bekend. Op dit moment zijn ze zelfs een van de grootste elektriciteitsproducenten ter wereld.

De keuze voor Engie hebben we uiteindelijk gemaakt op basis van een aantal factoren: de beste prijs en de meeste flexibiliteit voor de deelnemers aan het inkoop collectief. Een grote groep ondernemers heeft hiermee een gemiddelde kostenbesparing van 21% op de leveringskosten gerealiseerd; een resultaat boven verwachting. Met Engie is ook overeengekomen dat nieuwe ondernemers zich nog steeds aan kunnen blijven sluiten.

Een ondernemer hoeft zich geen zorgen te maken over extra werk om van leverancier te switchen. EnergyProof ontzorgt hierbij volledig en draagt zorg voor een vlekkeloze overstap. Als energie adviesbureau stelt EnergyProof hoge eisen aan de klant en zal de beloofde kwaliteit en service waarborgen.

Alsnog meedoen aan het energie inkoop collectief? Neem dan contact met ons op.