HISWA besteedt op website aandacht aan EnergyProof

2021-09-30T14:55:47+01:00 2016/05/25|
Brancheorganisatie HISWA heeft op haar website aandacht besteed aan het inkoopcollectief HISWA Energie dat EnergyProof begeleidt. Het bericht gaat over de voordelen die vooral werven en handelsbedrijven kunnen hebben met het inkoopcollectief omdat tot op heden vooral recreatiebedrijven zich hebben aangemeld voor het collectief.

Het inkoopcollectief is gezamenlijk opgezet door HISWA en EnergyProof en is gericht op de bijna 1.000 leden van de vereniging. Het collectief loopt al een klein half jaar en de resultaten liegen er niet om. Deelnemende bedrijven realiseren gemiddeld een besparing van 6.500 euro op hun energiekosten, wat neerkomt op ruim 37 procent per bedrijf per jaar.

Begeleiding overstap

Daarnaast helpt EnergyProof bedrijven met de overstap van hun bestaande energieleverancier naar de leverancier van het collectief. Deelnemende bedrijven zijn zo bovendien gegarandeerd van de energielevering. Eind vorig jaar is na een selectieprocedure gekozen voor Engie (voorheen GDF Suez). Er is in dat traject niet alleen gekeken naar de kostenvoordelen maar ook naar criteria als klantenservice, betalingstermijnen en duurzaamheid.

Aanmelden

HISWA Energie is op 1 januari 2016 gestart met een looptijd van drie jaar. Bedrijven kunnen nog deelnemen, zelfs als ze nog een doorlopend contract hebben. In dat geval wordt het bestaande contract op het einde van de looptijd naadloos overgenomen door Engie.

Meer informatieHISWA Energie