Publicatie EnergyProof in HISWA Magazine

2021-09-30T14:14:13+01:00 2016/03/10|

EnergyProof is in het maart-nummer van HISWA Magazine geïnterviewd voor een uitgebreid artikel over het inkoopcollectief HISWA Energie. We zijn mede-initiatiefnemer van het collectief en helpen leden van de brancheorganisatie voor de watersportindustrie zo bij het realiseren van forse besparingen op hun energiekosten.

HISWA Energie is het inkoopcollectief voor leden van HISWA en vanuit EnergyProof ondersteunen we de vereniging met onze expertise. De deelnemende leden gaan de komende jaren gemiddeld 37 procent per jaar besparen op hun energiekosten. Inmiddels zijn ruim 40 bedrijven aangesloten. Het huidige collectief loopt tot en met 2018 maar leden kunnen nog steeds instappen, ook als zij nog een doorlopend contract hebben met hun energieleverancier.

Deelnemers aan het woord

Het artikel in HISWA Magazine is gebaseerd op interviews met Bart Houtkoop namens EnergyProof en enkele deelnemers aan HISWA Energie, namelijk Marina Cape Helius, Marina Port Zélande en Den Daas Recreatie. Deze bedrijven vertellen in het artikel hoe ze onze bemiddeling bij de collectieve inkoop hebben ervaren en welke andere voordelen ze hebben als gevolg van deelname aan het collectief.

Meer informatieHISWA Energie

Lees verderHISWA