Collectieve inkoop van energie nu voor alle HISWA-RECRON-leden

2021-08-25T14:26:14+01:00 2020/05/26|
De succesvolle collectieve inkoop van energie via HISWA Energie is na de fusie met RECRON ook toegankelijk voor alle HISWA-RECRON-leden. Deelnemers aan het collectief kunnen niet alleen duizenden euro’s per jaar besparen op hun energiekosten, ook wordt hen de zorg van overstappen en contracten uit handen genomen. Ondernemers kunnen zich zo concentreren op hun bedrijf.

HISWA Energie is in maart 2015 van start gegaan voor HISWA-leden en inmiddels zijn ruim 100 bedrijven uit de recreatie- en watersportsector aangesloten. Gemiddeld besparen bedrijven zo’n 37 procent op hun energie-inkoop. Samen hebben zij in vijf jaar honderdduizenden euro’s bespaard op de inkoop van energie.

Aanvullende diensten

Gespecialiseerd adviesbureau EnergyProof begeleidt het inkoopcollectief. Deelnemers aan HISWA-RECRON Energie kunnen ook gebruik maken van diensten van EnergyProof zoals energiescans, factuurcontrole, netbeheeranalyse of ondersteuning bij geschillen met een leverancier, netbeheerder of meetbedrijf.

Doorlopend contract

Bedrijven met een doorlopend energiecontract kunnen zich ook aanmelden voor het collectief. EnergyProof zorgt er dan voor dat het contract aan het einde van de looptijd naadloos overgaat in de overeenkomst van HISWA-RECRON Energie.

Informatie en aanmelden

Aanmelden kan direct en eenvoudig via de nieuwe site hiswarecronenergie.nl. De site heeft ook een formulier voor meer vrijblijvende informatie of contact met EnergyProof. Informatie over het inkoopcollectief is ook beschikbaar via de HISWA-RECRON Ledenservice.

Meer info: www.hiswarecronenergie.nl