Faillissement Imtech is ‘uitermate pijnlijk’

2021-08-25T14:47:53+01:00 2015/09/14|

Het faillissement van technisch dienstverlener Imtech is ”uitermate pijnlijk en vervelend”, aldus VVD-Kamerlid Michiel van Veen. Niet alleen voor het personeel, maar ook voor de klanten.

Mocht Imtech uw meetdiensten leverancier zijn, dan is dit faillissement ook voor uw bedrijf uitermate pijnlijk. In de verwachting dat Imtech dit voor u regelt, heeft u nu de vraag hoe uw meetdiensten  geregeld zijn en moet gaan worden.

Grootverbruikers

Voor de duidelijkheid, u heeft alleen een probleem met de meetdiensten als u een grootzakelijke aansluiting elektriciteit of gas onder contract heeft bij Imtech.
Niemand verwacht een faillissement en bij een situatie als deze, kan het zomaar zijn dat u wacht op een reactie van uw meetbedrijf. Aangezien de curator op dit moment de verplichtingen monitort en het uiteraard zoeken is, wie de verantwoordelijkheden van uw meetbedrijf overneemt, is het zaak om hier een expert bij te halen.

Standaard oplossing

Als u niets doet, dan zal uiteindelijk een van de netbeheerders deze verplichting overnemen en zal u hiervoor een voorstel doen.

EnergyProof helpt

EnergyProof kan dit traject ook voor u uit handen nemen en zorgen dat het niet alleen van uw bordje af is, maar ook dat met de scherpst mogelijke tarieven nieuwe meetdiensten  voor u geregeld worden.

Voor meer informatie over meetdiensten, neem contact op met EnergyProof via de website of stuur een email aan info@energyproof.nl