EnergyProof vriend van Red het Talent

2021-08-25T14:46:13+01:00 2016/01/11|
EnergyProof is sinds oktober lid van De Vrienden van Red het Talent, de officiële business club van Stichting Red het Talent.

EnergyProof is in de eerste plaats Vriend van Red het Talent geworden vanwege het maatschappelijke aspect. “Wij vinden het belangrijk om verder te kijken dan alleen het zakelijke resultaat. Natuurlijk werken we voor onze boterham, maar we realiseren ons heel goed dat we als bedrijf ook een sociale rol hebben.

Het mooie van Red het Talent vinden we dat het gaat om talenten die zonder de inspanningen van de stichting niet ontplooid zouden worden. Kinderen krijgen de kans om hun potentieel optimaal te ontwikkelen. Dat vinden wij eigenlijk al voldoende reden, maar daarnaast heeft het werk van Red het Talent ook nog eens een duurzaam karakter en dat spreekt natuurlijk extra tot de verbeelding. Het blijft niet bij incidentele resultaten, maar het gaat om het neerzetten van een blijvende structuur die op langere termijn vruchten afwerpt. Die gedachte past perfect bij ons bedrijf.”