Exclusieve samenwerking HISWA en EnergyProof

2021-08-25T14:49:28+01:00 2015/04/26|
Onlangs is EnergyProof een samenwerking aangegaan met de HISWA, de branchevereniging van de watersport. Op de HISWA beurs in de RAI op 11 maart is de samenwerking bekrachtigd.

Wat betekent dit voor leden van de HISWA?

EnergyProof zal een collectief energie inkooptraject starten voor alle HISWA leden. In het verleden is al eens kortingsactie georganiseerd. Dit had echter een tijdelijk karakter. In EnergyProof heeft HISWA een partner gevonden die expertise heeft van de energiemarkt. Voor deleden wordt de energiemarkt blijvend bewaakt en de inkoop uit handen genomen. Zo zijn de alle leden voor de lange termijn verzekerd van gunstige prijzen en goede voorwaarden.

Meer informatie vindt u op: http://www.hiswaenergie.nl

EnergyProof wordt hiermee lid van de HISWA business club.

De HISWA Business Club (HBC) is een selecte groep bedrijven die toeleveren aan of actief zijn in de watersportbranche. Deze professionals hebben de juiste kennis en ervaring op een bepaald vakgebied in huis. Ze leveren producten en diensten waar watersportbedrijven hun voordeel mee kunnen doen. De HBC heeft momenteel circa veertig deelnemers.

In de Business Club vinden bedrijven elkaar. Alleen specialisten in de watersport mogen toetreden tot de exclusieve HISWA Business Club. Aantoonbare kennis en ervaring en het bieden van toegevoegde waarde zijn vereisten.
HISWA-leden profiteren van aantrekkelijke voordelen zoals acties en kortingen van deze bedrijven.