EnergyPortal

EnergyPortal 2024-04-12T11:17:20+01:00

Onze EnergyPortal is een online tool en is uw basis om aan de slag te gaan met energiebesparing en het meten van de resultaten van besparingsmaatregelen. Meten is tenslotte weten.

De EnergyPortal helpt u ook bij het inrichten van efficiënt energiemanagement en biedt 24/7 inzicht in actuele verbruiksgegevens, gedetailleerde grafische weergaves van uw verbruiksdata en rapportages voor interne analyse en controle. Zo houdt u als ondernemer grip op uw energieverbruik.

Erkend EBS-systeem

De EnergyPortal geldt als een volledig en erkend Energieregistratie- en bewakingssysteem (EBS). Met een licentie op onze EnergyPortal voldoet uw bedrijf aan de geldende wet- en regelgeving. Lees voor meer informatie het artikel dat we hebben geschreven over de EBS-wetgeving.

Voordelen EnergyPortal

 • benchmarken op variabelen als tijdvakken, gebouwen, locaties en productielijnen
 • installaties optimaliseren
 • resultaten van besparingsacties monitoren
 • budgetteren op kosten
 • gedragsverandering stimuleren bij medewerkers
 • alle klantgegevens en verbruiksdata zijn uiteraard goed beveiligd

Extra opties

De EnergyPortal heeft nog extra opties, zoals  maandelijkse factuurcontrole, periodieke verbruiksrapportages, alerts bij pieken in het verbruik en nog meer. Deze diensten zijn op aanvraag beschikbaar.

Direct aan de slag?

Als u sneller en makkelijker inzicht wilt in uw energieverbruik en energiemanagement, dan kunt u direct aan de slag met de EnergyPortal. Vul het onderstaande formulier in of neem contact op met ons team via mail of telefoon 020 233 38 21.

Informatie over de EnergyPortal

  Bekijk hier ons privacybeleid.


  Mail ons
  Bel ons

  Klanten die deze dienst gebruiken