Netbeheeranalyse

Netbeheeranalyse 2018-05-17T11:00:42+01:00

Bedrijven met grootverbruikaansluitingen kunnen fors besparen op de transportkosten van energie. Wij kunnen in beeld brengen of dit ook voor u geldt. Als dat het geval is, zullen we de aanpassing bij uw netbeheerder doorvoeren.

Wat moet u doen?

Zo’n tweederde van de bedrijven betaalt te veel voor de netbeheerkosten. Het is verstandig te laten onderzoeken of dat ook voor u het geval is. Wij kunnen dat doen. Aan de hand van één recente nota kunnen we al in beeld krijgen of uw contract nader onderzoek verdient. Mail of bel ons voor overleg.

Hoe werkt het?

Als bedrijf betaalt u transportkosten voor uw grootverbruikersaansluitingen. De hoogte van de kosten die uw netbeheerder in rekening brengt, zijn gebaseerd op een schatting van de capaciteit (ook wel piekbelasting genoemd) van uw aansluiting. Als uw netbeheerder deze piekbelasting te hoog inschat, betaalt u dus structureel te veel. Vrijwel alle netbeheerders stellen de piekbelasting te hoog in en dus is de kans zeer groot dat ook u te veel transportkosten betaalt. Met onze dienst netbeheeranalyse weet u snel of deze situatie ook voor uw bedrijf geldt.

Mail ons
Bel ons

Klanten die deze dienst gebruiken